Fiskesneller fra Abu Garcia

Fiskesneller fra Abu Garcia blir brukt og satt pris på av sportsfiskere fra hele verden. Merkenavn som Ambassadeur og Cardinal er velkjent også i Norge og Abu fiskeutstyr er noe de fleste norske sportsfiskere har et godt forhold til. I denne artikkelen ser vi nærmere på fiskesneller fra Abu. Abu leverer også mye annet fiskeutstyr, med det er i stor grad fiskesneller som er deres sterkeste merkevare. I artikkelen fiskeutstyr fra Abu Garcia finner du informasjon om annet fiskeutstyr, samt litt om selve merkenavnet og bedriften. Her kan du enkelt sammenligne priser på fiskeutstyr fra Abu Garcia og andre produsenter.

Cardinal Sorøn
Denne serien av fiskesneller regnes som den beste blant Abu Garcias stor utvalg av haspelsneller, noe som tilsier kvalitet. Kvalitet i alle ledd er også det man får og spesielt med toppmodellen Sorøn STX har ABU virkelig lykkes med å utvikle en moderne snelle. Dette er en fiskesnelle som er designet for at man enkelt skal kunne benytte Fireline og lignende fiskesnører. Dermed slipper man å benytte monofilament som backing. Videre er dette fiskesneller med en svært lett og behagelig innsveiving, samt et meget godt bremsesystem. Utstyr fra Abu betyr store forventninger, men likevel blir man positivt overrasket over Sorøn STX. Her får man lette og solide fiskesneller som både er følsomme, stødige og som leveres i flere størrelser.

Sorøn SX er en noe enklere utgave som like fullt holder meget høy kvalitet. Fiskesneller i denne serien er et godt alternativ for deg som ønsker noe rimeligere fiskeutstyr. Dette er imidlertid ikke på noen måte et dårlig alternativ og denne modellen har scoret svært bra i flere uavhengige tester. Priser på fiskeutstyr varierer en god del alt etter hvor man handler, men i utgangspunktet er Cardinal Sorøn roverraskende rimelige fiskesneller. Utvalget er som nevnt bra, noe som betyr at de aller fleste vil finne en snelle som egner seg til deres ønsker.

Ambassadeur
Verdens mest berømte fiskesneller? I mer enn 50 år har Abu Garcia levert fiskesneller i denne serien. Sneller som er anerkjent av sportsfiskere fra hele verden. Holdbarhet, flott finish, høy kvalitet, samt jevne og myke bevegelser er egenskaper som kjennetegner Ambassadeur. Abu utvikler stadig modeller i denne serien og her er noen eksempler.

Ambassadeur Classic 6000 Electric Blue er en fiskesnelle som tilhører den legendariske Classic-serien. Trykknapp for frikobling, synkronisert snørefører, samt solid konstruksjon kjennetegner denne snella. Her leverer Abu en solid fiskesnelle med god holdbarhet til en pris godt under tusenlappen, noe som gjør dette til et godt kjøp.

Ambassadeur 7000I er en fiskesnelle med den velkjente formen og konstruksjonen som har begeistret sportsfiskere i mer enn 50 år. Stadige forbedringer gjør dette til en snelle som fremdeles er meget populær. Spesielt presisjon og holdbarhet er videreutviklet med suksess. Dette er en fiskesnelle fra Abu Garcia som egner seg ypperlig til laksefiske og som også er en sikker vinner i jakten på storgjedda. En bestselger over hele verden som i Norge ligger på en pris pluss/minus tusenlappen.

Ambassadeur Record C6 60 betyr fiskeutstyr fra Abu på sitt aller beste. Dette er en fiskesnelle med svært god finish og mange nyttig tekniske detaljer. Detaljer som FastCast-knapp, et avansert slurebremsesystem, samt et moderne bremsesystem gir en eksklusiv snelle. Her får man en fiskesnelle med særdeles lav motstand under innsveiving, som også sørger for meget god kontakt med agnet. Alt i alt er dette en snelle som har det meste og som egner seg godt også til tyngre fiske. Abu Garcia leverer som vanlig fiskesneller av meget høy kvalitet og til en veiledende pris i overkant av 1500 kroner anser vi dette som et godt kjøp.

Abu Garcia Cardinal
Dette er et populært merke som kommer i en rekke modeller og varianter. Cardinal 100 er en serie med meget rimelige fiskesneller som til tross for prisen holder god kvalitet. Blant annet er denne modellen utstyrt med ekstra stor snørefører, noe som gir minimalt med tvinn på snøret. Til en pris under 500 kroner er det begrenset hvilke finesser man får og dette er først og fremst rimelig fiskeutstyr med tilfredsstillende kvalitet. Dersom du ønsker en ekstra snelle, er nybegynner, eller først og fremst ønsker rimelig utstyr er dette et meget godt kjøp.

Som nevnt leverer Abu Garcia en rekke Cardinal-serier, alle med god kvalitet. Cardinal 300 er en serie med lette fiskesneller som er utstyrt med anti-tvinn snørefører. En spesialkonstruert spole og balansert rotor er andre fordeler med denne snella. Her leverer Abu fiskesneller som først og fremst gir muligheter til lange og presise kast, en egenskap mange sportsfiskere vet å verdsette. Prisen ligger godt under tusenlappen og dersom du leter litt kan du få tak i slike sneller til under 500 kroner. Til en slik pris er dette et meget godt kjøp. For begge disse seriene leverer Abu Garcia en rekke forskjellige modeller og dermed bør du uten problem kunne finne en fiskesnelle som passer til ditt fiske.