Fiskeutstyr fra Sølvkroken

Sølvkroken er Norges ledende totalleverandør av fiskeutstyr til sportsfiske. Bedriften som så dagens lys allerede i 1930 holder i dag til i Arendal. Sølvkroken tilbyr et bredt utvalg av produkter. Det er en fin blanding av tradisjonelt fiskeutstyr som har vært populært i mangfoldige år, samt nye og spennende produkter.

Sølvkroken produserer og leverer det meste du trenger for et vellykket sportsfiske både i ferskvann og saltvann. I tillegg er de distributør for blant annet Panther Martin spinnere. Sølvkroken har et godt rykte og leverer god kvalitet til en fornuftig pris. Personlig har jeg bare positive ting å si om Sølvkroken. Spesielt har jeg sans for mange av slukene og pilkene deres.

For deg som er nybegynner tilbyr Sølvkroken ferdige fiske sett til en rimelig penge. Kvaliteten er bra, men en erfaren fisker vil ofte ha utbytte av litt dyrere fiskeutstyr. Sølvkroken leverer åtte slike fiske sett og uansett hvilket bruksområde du har, vil du finne et fiske sett som passer ditt behov. Disse fiskesettene inneholder fiskestang, snelle og sene. Et veldig bra tilbud til den uerfarne sportsfiskeren. For nybegynneren i fluefiske har Sølvkroken et startsett til 1199 kroner. Her får du snelle, fluestang, fluesnøre, backing og fortom. Sølvkroken har også økonomipakninger med de mest brukte og kjente fluemønstrene for fiske i innlandet, sjø og elv.

Fiskeutstyr fra Sølvkroken er en sikker vinner til de fleste former for fiske.Ferskvannsfiskeren finner også mye nyttig fiskeutstyr blant Sølvkroken sitt sortiment. Fiskesettet for ferskvann som kan brukes til ørret, abbor og røye koster kun 699 kroner. Sølvkroken produserer og distribuerer et stort utvalg av meget anerkjente sluker og spinnere for ferskvannsfiske. Her er noen av de mest populære fra deres sortiment.

Spesial Classic har vært en bestselger for ørretfiske siden 1930. Den er kjent for sin spesielle og lokkende gange og kan sveives inn raskt eller sakte. Spesial Classic finnes fra 4 til 18 gram i forskjellige farger og mønstre. Sølvkroken produserer også Aura Lillauren, en av Norges mest fiskende sluker etter ørret og røye. Den raske takten og de store prikkene lokker ofte fisken til å bite. Lillauren får du fra 7 til 20 gram. Sølvkroken har i tillegg et rikt utvalg spinnere. De distribuerer blant annet den meget populære Panter Martin serien, som er min personlige favoritt til ørretfiske. Sølvkroken levere sluker og spinnere nevnt ovenfor i et bredt utvalg av farger og mønster. De leverer også et bredt utvalg av andre spinnere og sluker.

For deg som skal ut etter laks og sjøørret har også Sølvkroken det du trenger. Du kan velge blant flere fiskesett i prisklassen 700 - 800 kroner. Salamander er en kjente og kjær sluk for mange. Den egner seg meget bra både i elva og i sjøen og du får den fra 6 til 40 gram, i mange farge og mønster. Sølvkroken leverer også Buck Salmon fra 18 - 32 gram. Dette er en klassisk sluk som egner seg bra for laksefiske. Min favoritt til slukfiske i elver.

For kastefiske i sjøen har Sølvkroken noen virkelige godbiter i sitt sortiment. Jensen Pirken betegnes av mange som sildeslukens Rolls Royce. Kroppen er formet slik at den gir ekstremt lange kast. Jensen Pirken egner seg veldig godt til lyr, sei og torsk. Du finner den i mange fargevarianter fra 16 til 80 gram. Denne bør alle ha i slukboksen. Verdens beste allround sluk?

Jensen Tobis er bestselgeren i Skandinavia til sjøørretfiske. Den er en også en god allround sluk blant annnet til torsk, sei, makrell og lyr. Du får den i flere farger fra 12 - 25 gram. Sølvkroken sin Stingsild er en av verdens mest berømte sildesluker. Denne finnes i flere farger fra 7 til 75 gram. Sølvkrokens fiske sett for sjøfiske får du til 799 kroner.

Til båt og lett havfiske tilbyr Sølvkroken et bra fiskesett til 1199 kroner.  Flere av mine favorittpilker finner jeg i sortimentet til Sølvkroken. Sølvpilk finner du i fire farger med vekt på 125 til 750 gram. Dette er en kompakt pilk som egner seg meget bra på større dyp. Sølvkroken leverer også Jensen pilk og Stingsild pilk. Dette er også kompakte pilker som du får i flere farger. Den tradisjonelle Svenskepilken er en bestselger verden over. Denne pilken beveger seg mer i vannet og lar deg fiske store områder under båten. Svenskepilken leveres i størrelser fra 75 til 1000 gram.

Sølvkrokenharpa er et godt alternativ for deg som ønsker rimelig fiskeutstyr til sjøfiskeKroksett til sjø og havfiske leveres også av Sølvkroken. De har et bra utvalg av slike sett med to eller tre oppheng. Her finnes det noe for enhver smak og anledning. Gummimakker i forskjellige farger og størrelser, søkker, forskjellige hekler og såkalte sølvbet finner du også blant deres sortiment. Disse egner seg godt til pilking på alle dybder. Gummimakk og sølvbet forbinder de fleste med Sølvkroken sine tradisjonelle fiskeharper. Sølvkrokenharpa er et veldig rimelig alternativ for deg som skal fiske fra båt.

Otto Oter er Sølvkroken sitt konsept for fiskeutstyr beregnet på de minste. Her finner du det meste som trengs til en rimelig penge. Lukket haspelsnelle gjør kasting med sluk enklere. Egner seg best for små og uerfarne barn.

Vadebukser, fiskehåv, klepp, slukbokser, fiskevesker og havfiskeseler er blant de andre produktene i Sølvkroken sitt sortiment. Sjekk hele utvalget på solvkroken.no.

Sølvkroken har et variert utvalg som er preget av god kvalitet. Utvalget av sluker og pilker er spesielt bra. Her finner du mange klassikere som benyttes av sportsfiskere verden rundt. Jeg har ingen problemer med å anbefale fiskeutstyr fra Sølvkroken. 

Her finner du de beste prisene på fiskeutstyr, det kan være mye å spare på å sammenligne priser.

Mer om
Shimano Fiskeutstyr
Elbe Fiskeutstyr
Abu Garcia Fiskeutstyr
Berkley Fiskeutstyr